Tak for hyggebrokken
Podcast

Det perfekte nytårsfortsæt – Podcasten Bærbar Visdom

Det perfekte nytårsfortsæt er emnet for denne episode af Bærbar Visdom fra Mette Bærbach Bas.

Tiden mellem jul og nytår er noget helt særligt. Her mister ugedagene deres betydning, og vi oplever et lille åndehul uden deadlines, møder og virksomhedsmål. Her er der plads og ro til refleksion. Vi mærker efter, tænker os om og gør op. Bevidst eller ubevidst skaber vi fragmenterne til et nytårsforsæt.

Lyt med, når Mette reflekterer over det perfekte nytårsfortsæt og find inspiration til at nå dine egne mål – også når hverdagen sætter ind. Mette gennemgår tre elementer, der skal være tilstede i det perfekte nytårsforsæt: Taknemmelighed, ønske og intention – plus en hemmelig ingrediens, som hun løfter sløret for til sidst.

Lyt til podcasten her:

 

I denne episode læser Mette højt fra klummen Det perfekte nytårsfortsæt, som blev udgivet på webtidsskriftet POV International.

 

Bærbar Visdom om det perfekte nytårsfortsæt

Podcasten er til dig, der bor eller arbejder sammen med folk fra andre kulturer. Den er til dig, som gerne vil have viden og redskaber til at begå dig mere gnidningsfrit med udlændinge. Dermed kan du i højere grad få de resultater, du ønsker i kulturmødet.

Forfatterens ord og tekster tilbyder dig en mulighed for at se dig selv lidt udefra og giver næring til eftertænksomhed – og forhåbentlig også nysgerrighed.

 

Vært: Mette Bærbach Bas
Du kan finde alle podcastepisoder på dette link.

Lyt til Bærbar Visdom på iTunes

 

Gratis kurser om russisk kultur fra ruslandsekspert Mette Bærbach Bas

Mette Bærbach Bas er idéhistoriker med ekspertise i russisk kultur.

Hun er ekspert i kulturmødet og har skrevet bogen Kulturspejlet, som fortæller, hvor ekstreme vi danskere er – uden at vi selv kan se det.

Mette er desuden en populær oplægsholder og besøger skoler, i foreninger og på virksomheder, hvor hun fortæller om dansk og russisk kultur.

Læs mere om Mette Bærbach Bas.

Del dette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *