Tak for hyggebrokken
Podcast

En aften uden skærme – Podcasten Bærbar Visdom

Jeg drømmer om en aften uden skærme. En aften med Uno, solnedgang og stearinlys. En aften, hvor mine børn ikke plager om at få telefonen med i seng, og hvor i stedet både børn og voksne efterlader telefonerne i køkkenet og går i seng, uden internettet udgør vores godnatsang og i nogle tilfælde endda vores godnatkys.

Vi prøvede faktisk at holde skærmfri søndag. Én gang. Det holdt til sidst på eftermiddagen. Det var en virkelig god dag. Men hvor var det dog hårdt at være til stede hele tiden. Vi voksne kunne ikke flygte ind i nyhederne, når vi lige havde brug for en pause. I stedet blev vi uvenner, for vi har glemt, hvordan man tager vare på sine behov uden en skærm.

Hør hvordan dette eksperiment gik i podcasten:

 

I denne episode læser jeg højt fra klummen, som jeg i første omgang udgav som en eftertanke på Facebook. Du kan læse den her.

 

Bærbar Visdom om en aften uden skærme

Podcasten er til dig, der bor eller arbejder sammen med folk fra andre kulturer. Den er til dig, som gerne vil have viden og redskaber til at begå dig mere gnidningsfrit med udlændinge. Dermed kan du i højere grad få de resultater, du ønsker i kulturmødet.

Forfatterens ord og tekster tilbyder dig en mulighed for at se dig selv lidt udefra og giver næring til eftertænksomhed – og forhåbentlig også nysgerrighed.

Vært: Mette Bærbach Bas
Du kan finde alle podcastepisoder på dette link.

Lyt til Bærbar Visdom på iTunes

Gratis kurser om russisk kultur fra ruslandsekspert Mette Bærbach Bas

Mette Bærbach Bas er idéhistoriker med ekspertise i russisk kultur.

Hun er ekspert i kulturmødet og har skrevet bogen Kulturspejlet, som fortæller, hvor ekstreme vi danskere er – uden at vi selv kan se det.

Mette er desuden en populær oplægsholder og besøger skoler, i foreninger og på virksomheder, hvor hun fortæller om dansk og russisk kultur.

Læs mere om Mette Bærbach Bas.

Del dette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *