Skriv til brevkassen
Brevkasse

Skriv til brevkassen

Har du et spørgsmål om kultur og kulturforskelle? Skriv til brevkassen og få svar fra forfatter og idéhistoriker Mette Bærbach Bas. Nu har du mulighed for at få gratis svar på et spørgsmål eller en udfordring, du har om kulturmøder.

 

Skriv til brevkassen

Har du et spørgsmål eller en problematik, som du gerne vil have mit take på, så skriv til brevkassen.

Du skal sende dit spørgsmål til mette@kulturspejlet.dk. I mailen må du gerne skrive helt kontkret, hvad du gerne vil have svar på eller råd om. Skriv også gerne lidt om baggrunden for dit spørgsmål.

Det er også muligt at skrive til mig via kommentarfeltet herunder.

 

Hvornår får du svar?

Jeg tilstræber at svare inden for 14 dage. Dog kan jeg ikke love, at alle får svar. Når jeg har skrevet dit svar, får du det tilsendt på mail og derefter udgiver jeg det på mit websted under “Brevkasse”. Du kan være anonym, hvis du ønsker det. Jeg forbeholder mig desuden retten til at bruge spørgsmål og svar i mit nyhedsbrev, på workshops og på sociale medier.

Jeg glæder mig til at besvare dit brevkassespørgsmål om kultur og kulturforskelle og hjælpe dig til mindre frustrationer og mere forståelse i kulturmødet.

Du kan allerede nu gå i gang med at læse de eksisterende brevkassesvar her.

 

 

Del dette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *