Gratis viden om kulturmødet

Velkommen til mit websted. Her hjælper jeg dig til at skabe positive kulturmøder, uden du står tilbage frustreret eller usikker på, om du nu har fornærmet nogen.

På denne side finder du tre gratis onlinetilbud med viden om kulturmødet. De tager udgangspunkt i min bog Kulturspejlet, der hjælper danskere til at begå sig bedre i kulturmødet.

Jeg har stillet materialet til rådighed, fordi jeg gerne vil give dig inspiration og redskaber til at skabe positive kulturmøder. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du altid skrive til mig på mette@kulturspejlet.dk.

 

Gratis viden om kulturmødet på tre måder

Jeg har gjort mig umage med udarbejde og indtale, fordi jeg tror på, at god kvalitet giver gode resultater.

Når du tilmelder dig den gratis lydfil med første kapitel, bliver du samtidig abonnent på mit nyhedsbrev. Jeg sender ud 1-2 gange om måneden. Her fortæller jeg om nye blogindlæg, artikler, ekspertinterviews, foredrag, hvad der rører sig i nichen for dansk eksport til rusland samt forskellene mellem dansk og russisk kultur.

Du kan altid afmelde dig via linket nederst i nyhedsbrevet eller ved at sende en mail til mig. Jeg skriver nyhedsbrevet ud fra et ønske om at dele mine indsigter og genveje til, at danskere kan lykkes i Rusland og med russerne.

 

Her kan du få viden om kulturmødet

→ Lyt til 1. kapitel af kulturspejlet

Hør Mette Bærbach Bas læse op af 1. kapitel af bogen Kulturspejlet.
Klik her for få adgang til lydfilen.

 

→ Download dit gratis arbejdshæfte

I Kulturspejlet finder du en række øvelser til at forstå din egen kultur.
Klik her for at få adgang til arbejdshæftet.

 

→ Hør bogen fire eksperinterviews som podcast

Lyt til bogen fire eksperter fortælle om dansk og russisk kulturforskel.
Klik her for at få adgang til de fire interviews.

 


Gratis viden om kulturmødet fra Mette Bærbach Bas

Mette Bærbach Bas er idéhistoriker med ekspertise i russisk kultur.

Hun er ekspert i kulturmødet og har skrevet bogen Kulturspejlet, som fortæller, hvor ekstreme vi danskere er – uden at vi selv kan se det.

Mette er desuden en populær oplægsholder og besøger skoler, i foreninger og på virksomheder, hvor hun fortæller om dansk og russisk kultur.

Læs mere om Mette Bærbach Bas.

Del dette