Foredrag om kulturmøder

Book et foredrag om kulturmøder og eller en workshop til at forstå og håndtere kulturforskelle.

Når du hører mig til foredrag, så møder du et ambitiøst, videbegærligt og reflekterende menneske, der brænder for at se sammenhænge og formidle dem.

Du får en autentisk tilgang til kulturmødet blandet med det akademiske. Jeg bruger mine egne kulturmøder og -sammenstød som udgangspunkt for at forstå, hvad der er på spil. I processen trækker jeg på de store teorerikere inden for kulturforståelse, de store tænkere inden for idéhistorien og så min sunde vendelbo-fornuft.

Jeg gør mit bedste for at efterleve min egen værdi om at møde ethvert menneske uden at dømme og kontrollere. I kulturmødet er det måske den allerstørste forskel, vi kan gøre.

Book et foredrag eller læs bøger af forfatter Mette Bærbach Bas

 

Foredrag: Fra sushi til smørrebrød – en udflytter fortæller om Udkantsdanmark

Foredraget: ”Fra sushi til smørrebrød – en udflytter fortæller om Udkantsdanmark” handler kampen for at knække koden til det gode liv på landet. Foredraget er krydret med humoristiske beskrivelser af kulturforskelle mellem storbyen og Udkantsdanmark og klare pointer om trivsel og det at ”komme hinanden ved”.

 Foredrag: Danskerne er ekstreme – vidste du det?

Dansk kultur

Foredraget ”Danskerne er ekstreme – vidste du det?” handler om de særlige karakteristika ved dansk kultur i forhold til andre lande, samt hvordan du navigerer i kulturmøde, kulturforskel og kulturchok.

Kontakt mig for at høre nærmere og booke foredrag.


Om Mette Bærbach Bas

Mette Bærbach Bas er idéhistoriker med ekspertise i russisk kultur.

Hun er ekspert i kulturmøder og har skrevet bogen Kulturspejlet, som fortæller, hvor ekstreme vi danskere er – uden at vi selv kan se det.

Mette er desuden en populær foredragsholder og besøger skoler, foreninger og virksomheder, hvor hun fortæller om dansk kultur, kulturmøder og det gode liv på landet.

Læs mere om Mette Bærbach Bas.

Del dette