Kontakt Mette Bærbach Bas

Kontakt mig, Mette Bærbach Bas, forfatter og idéhistoriker, for inspirerende foredrag om kulturmøder og indsigt i dansk kulturs særegne karaktertræk. Jeg tilbyder kulturtræningsforløb og foredrag til skoler, foreninger og virksomheder, der er udfordret på samarbejdet og forståelsen mellem kulturer. Du kan også kontakte mig for en udtalelse til pressen. 

Hvis du er skoleelev: Jeg giver ikke interviews til opgaver, men du kan skrive mig en mail med dine spørgsmål.

 

Kontakt Mette Bærbach Bas:

Tlf.: +45 6171 6109
Mail: mette@kulturspejlet.dk
CVR: 32009549

Bemærk venligst:

Jeg vil og må ikke videregive kontaktoplysninger på mine kunder. Derfor hjælper jeg ikke med virksomhedskontakter, hvis du er jobsøgende.

 

Find mig på de sociale medier:

 

Find mit kontor i Nykøbing Mors:

 

Adressen er:
Grønnegade 17H
7900 Nykøbing Mors
Danmark

 

Vil du vide mere om mig?

Så har du to fantastiske muligheder:

  1. Du kan købe min bog Kulturspejlet – nøglen til global succes og blive klogere på, hvorfor danskere jokker i spinaten, når de skal have tingene til at fungere med udlændinge.
  2. Du kan melde dig på mit nyhedsbrev og få direkte adgang til kommunikation med mig for at lære at forstå, hvordan din kultur er ekstrem og hvordan du nemt og med succes kan justere for at få det, du ønsker fra kulturmødet.

 

Jeg glæder mig til at lære dig at kende!

 


Gratis kurser om russisk kultur fra ruslandsekspert Mette Bærbach Bas

Mette Bærbach Bas er idéhistoriker med ekspertise i russisk kultur.

Hun er ekspert i kulturmødet og har skrevet bogen Kulturspejlet, som fortæller, hvor ekstreme vi danskere er – uden at vi selv kan se det.

Mette er desuden en populær oplægsholder og besøger skoler, i foreninger og på virksomheder, hvor hun fortæller om dansk og russisk kultur.

Læs mere om Mette Bærbach Bas.

 

Del dette