Mette Bærbach Bas

Hvorfor vælge Mette Bærbach Bas?

Om du hører mig til foredrag, læser mine bøger, er på nyhedsbrevet eller følger med på anden måde – så møder du et ambitiøst, videbegærligt og reflekterende menneske, der brænder for at se sammenhænge og formidle dem.

Du får en autentisk tilgang til kulturmødet blandet med det akademiske. Jeg bruger nemlig mine egne kulturmøder og -sammenstød som udgangspunkt for at forstå, hvad der er på spil, og i processen trækker jeg på de store teorerikere inden for kulturforståelse, de store tænkere inden for idéhistorien og så min egen sunde vendsysselske fornuft.

Jeg gør mit bedste for at efterleve min egen værdi om at møde ethvert menneske uden at dømme og kontrollere. I kulturmødet er det måske den allerstørste forskel, vi kan gøre.

 

Book et foredrag eller læs bøger af forfatter Mette Bærbach Bas

Få mere at vide om Mette Bærbach Bas:

 

Om Mette – Læs mere om min baggrund og mine tanker om kulturmødet. Jeg fortæller om mine to mest skelsættende kulturmøder: Da jeg var frivillig på et børnehjem i Rusland, og da jeg mødte min tyrkiske mand og hans familie. Begge kulturmøder har været både udfordrende og udviklende.

 

Kontakt – Mine oplysninger og nyttige links. Her kan du få anvisninger til at kontakte mig og til at finde vej til mit kontor på Mors, hvor jeg bor. Bemærk venligst: Jeg vil og må ikke videregive kontaktoplysninger på mine kunder og kan ikke hjælpe med virksomhedskontakter, hvis du er jobsøgende.

 

Skriv til brevkassen – Her kan du stille mig spørgsmål og få svar. Jeg gør mig meget umage for at give et uddybende og kvalificeret svar. Din henvendelse er fortrolig. Hvis vi bliver enige om det, udgiver jeg dit spørgsmål og mit svar i brevkassen her på webstedet.

 

Presse – Mediereferencer og besked til journalisten. Se en oversigt over mine publikationer og bidrag til pressen. F.eks. egne klummer og interviews, jeg har givet til tv, radio og trykte medier, samt anmeldelser og omtaler i forbindelse med udgivelsen af Kulturspejlet.

 

Del dette