Mette Bærbach Bas er forfatter til bogen Kulturspejlet

Kulturspejlet – Lyt til 1. kapitel

Kulturspejlet er bogen, som giver dig alle redskaberne til at begå dig i kulturmødet. Uanset om du har giftet dig med en udlænding, skal samarbejde på tværs af grænser i dit job eller gerne vil forholde dig nuanceret til flygtninge-/udlændingedebatten. Du kan klikke her for at købe Kulturspejlet.

Er du nysgerrig på, hvad bogen inderholder, og hvordan den kan hjælpe dig? Så lyt til 1. kapitel af bogen, som er indlæst af forfatteren. Altså mig – Mette Bærbach Bas.

 

>>Hent 1. kapitel lige her – GRATIS!<<

 

Kulturspejlet af Mette Bærbach Bas

  • Få en smagsprøve på pointerne i bogen, der hjælper danskere til at lykkes i kulturmødet
  • Lyt til ordene indlæst af forfatteren og få en fornemmelse af mennesket, der har skrevet bogen
  • Forstå, hvorfor vores danske kultur er ekstrem, og hvad du kan gøre for at justere
  • Lær at skifte fra frustration og forargelse til rummelighed, forståelse og givende møder
  • Genkend dig selv i bogens mange eksempler fra hverdagens kulturmøder
  • Bliv klogere på, hvordan du kan justere på egen banehalvdel uden at skulle involvere modparten
  • Få en nem metode, som virker hver gang, du står i et besværligt kulturmøde

Hvorfor Kulturspejlet blev til

Jeg skrev Kulturspejlet, fordi jeg syntes, der manglede en bog, der handlede om kulturmødet i hverdagen. Derfor er Kulturspejlet ikke en tung teoribog om kulturforståelse, selvom den præsenterer både teorier og øvelser. Den er mere i retning af en selvhjælpsbog til dig, der gerne vil lære om dig selv og den kultur, du er rundet af.

Vi tænker måske ikke så meget over det i hverdagen. Men vores kultur betinger vores tanker, følelser og handlinger i lige så høj grad som vores opdragelse, relationer og erfaringer. Derfor kan det godt betale sig at se nærmere på sin egen nationalkarakter. Især hvis man synes, det er udfordrende at samarbejde eller sameksistere med udlæninge.

Kunne det ikke være rart at finde ud af, om det er din kultur eller din personlighed, der får dig til at gøre, som du gør? Det kan du finde svar på i Kulturspejlet.

 

>>Klik her og lyt til Kulturspejlet om 2 min<<

 

Når du klikker på linket, kommer du til en tilmeldingsformular, hvor du skal indtaste navn og mailadresse. Jeg bruger din mailadresse til at sende dig adgangen til den side, hvor du kan hente lydfilen og lytte til 1. kapitel af Kulturspejlet.

Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, der udkommer 1-2 gange om måneden. Det er din mulighed for direkte kontakt med mig. Jeg fortæller om kommende foredrag, nye blogindlæg, debattekster og podcastepisoder. Jeg tipper dig også om andet, der er relevant for kulturmødet i praksis.

Nyhedsbrevet er gratis, og du kan til enhver tid afmelde dig enten nederst i nyhedsbrevet eller ved at sende mig en mail. Jeg skriver det ud fra et ønske om at levere kvalitet og relevant indhold, der passer til dine interesser og behov.

 

Læserudtalelse om Kulturspejlet fra Saxo

Lektørudtalelse om Kulturspejlet fra bibliotekerne

Om forfatteren:

Mette Bærbach Bas i lydstudiet

Mette Bærbach Bas er idéhistoriker med ekspertise i russisk kultur.

Hun er ekspert i kulturmødet og har skrevet bogen Kulturspejlet, som fortæller, hvor ekstreme vi danskere er – uden at vi selv kan se det.

Mette er desuden en populær oplægsholder og besøger skoler, i foreninger og på virksomheder, hvor hun fortæller om dansk og russisk kultur.

Læs mere om Mette Bærbach Bas.

 

Del dette