Kulturspejlet

249,95 DKK Inkl. moms

Kategori:

Beskrivelse

Denne bog er et højaktuelt bud på en unik metode til at gøre kultursammenstød til positive møder og herigennem opnå global succes. Omdrejningspunktet er russisk forretningskultur og dansk-tyrkisk familieliv.

Forhandlinger og relationer mellem danskere og udlændinge ender alt for ofte i misforståelser, og det drejer sig i bund og grund om, at danskere er ekstreme. Sådan fortæller forfatter og idéhistoriker Mette Bærbach Bas, der præsenterer Kulturmetoden® – en ny vej til at gøre kultursammenstød til positive møder.

Med underholdende eksempler fra især russisk forretningskultur og dansk-tyrkisk familieliv giver bogen løsninger til, hvordan danskere kan samarbejde, forhandle og trives godt med de mange kulturer, vi gør forretninger med og i stigende grad deler land og hverdag med.

Danskerne er ekstreme. Det er vi særligt på syv områder, som forfatteren behandler i bogen. Det er på disse områder, vi oftest vil opleve kultursammenstød. Ved i første omgang at se os selv i spejlet og erkende, hvor ekstreme vi er, kan vi opnå bedre resultater globalt.

Kulturmetoden® handler ikke om at lægge sig fladt ned, hver gang der er en konflikt, men om at se sig selv og sin kultur i øjnene, hvile i den og samtidig give plads til mennesker med en kultur, der er vidt forskellig fra vores. Der er tale om en refleksionsmetode, som hjælper os til at se tingene objektivt og finde gennemtænkte løsninger på kulturelle konflikter.

Om forfatteren: Mette Bærbach Bas er cand.mag. i idéhistorie og russisk, tyrkisk gift, udkantsdansk, kulturtræner, forfatter, foredragsholder og blogger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kulturspejlet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *